Som om Tarantino skulle laget et skytespill

Blodig zombie-action.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOI, NOK EN RUNDE med hjernedød zombie-plaffing i «House of the Dead», spør du? Jepp, men denne gangen med en liten twist: Spillet er faktisk både morsomt og bra!

Kjerneoppskriften er den samme som tidligere i serien. Horder av zombier kommer mot deg på skjermen, mens du må sikte og skyte — samt rekke å lade om — før noen av dem kommer så nærme at de får inn et slag mot deg.

Ettersom spillet gis ut på Wii, foregår skytingen enkelt og greit mot skjermen med Wiimoten, som du bare rister for å lade om. Spillet støtter også Wii zapper-tilbehøret, som lar deg koble sammen de to kontrollerne til et slags gevær.

MEN NÅR DE tidligere spillene har vært så-som-så (om du da ikke er blodfan av serien) hva er det da som gjør dette spillet til noe friskt i den lett udaterte sjangeren?

Temmelig tungt inspirert av grindhouse-filmer, nylig gjenbesøkt av Tarantino og Rodriguez i «Death Proof» og «Planet Terror», følger vi de to heltene Isaac Washington og Agent G i blodsutgytelsene som danner bakteppet for det første «House of the Dead»-spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer