- Som plommen i Eggum

Jan Eggum (48) platedebuterte da kjæresten Kaia Huuse (25) ble født. Begge tror den store aldersforskjellen gjør dem til bedre artister. - Men vi kommer ikke til å flytte sammen, sier artistparet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jan Eggum og Kaia Huuse har kost seg med hverandre på filmfestivalen i Tromsø de siste dagene, men kjærestene kjører samtidig hver sin artistkarriere. De traff hverandre da Jan for tre år siden produserte Kaias debutplate «De som kan noe annet», og har siden vært hele Kjendis-Norges turtelduer. Aldersforskjellen på 23 år styrker dem begge, forteller de til Dagbladet.

Ekskoner og dritt

- Vi inspirerer hverandre både profesjonelt og privat. Jeg ser og opplever ting på en annen måte gjennom hennes øyne. Hennes iver og engasjement smitter over på meg, sier Jan.

Kaia er ikke i tvil om at en eldre kjæreste gjør henne til en bedre artist:

- Før handlet tekstene mine mest om brennende lengsel, nå handler det mest om ekskoner og dritt og lort. Jeg hadde nok skrevet annerledes hvis jeg hadde vært sammen med en mann på 25, innrømmer hun.

- Men jeg har utviklet meg mer sammen med Jan enn jeg ville gjort med en uerfaren gutt. Jeg har kommet lengre på kortere tid. Vi utfyller hverandre veldig bra - vi har blitt 36-åringer i snitt begge to. Han får litt ungdommelighet og jeg litt livserfaring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer