SLITSOM SOMMER: Den kommende serien «Neste sommer» tar for seg de intrigene som kan oppstå når hele familien er samlet i sommerferien, under litt for tette og intime omgivelser. Pia Tjelta, Janne Formoe, Trond Fausa Aurvåg og Eivind Sander spiller hovedrollene i serien som skal sendes til våren. Foto: TVNorge
SLITSOM SOMMER: Den kommende serien «Neste sommer» tar for seg de intrigene som kan oppstå når hele familien er samlet i sommerferien, under litt for tette og intime omgivelser. Pia Tjelta, Janne Formoe, Trond Fausa Aurvåg og Eivind Sander spiller hovedrollene i serien som skal sendes til våren. Foto: TVNorgeVis mer

- Sommeren kan være åtte uker med helvete

Dramakomedien «Neste sommer» viser sommerferien slik den egentlig er.

(Dagbladet): Pia Tjelta, Janne Formoe, Trond Fausa Aurvåg og Eivind Sander er noen av skuespillerne man får se i TVNorges kommende humoristiske dramaserie «Neste sommer».

Serien tar for seg de intrigene som gjerne kan oppstå når hele familien er samlet på sommerhytta i ferien, under litt for tette og intime omgivelser.

I «Neste sommer» spiller Formoe og Sander søsken som har med seg sine ektefeller Tjelta og Fausa på en liten familiehytte. I løpet av ferien får de besøk av svigerforeldre, og ferien skifter mellom sommeridyll og sommerhelvete.

- Det har vært utrolig morsomt å jobbe med serien. Det ligger mye komikk i et slik lykkepress som sommerferien kan være. Den er kort og man skal kose seg så sinnsykt mye hele tiden at det lett kan oppstå morsomme situasjoner, forteller Tjelta til Dagbladet.

- Åtte uker med helvete Trond Fausa Aurvåg forteller at det kan være vanskelig å være så tett på familie og svigerforeldre i en slik situasjon, og legger til at serien er mer drama enn sitcom selv om den beskrives som en dramakomedie.

-Det er utfordrende, sommeren kan være åtte uker med helvete på trange hytter med mange familiemedlemmer, stemmer Eivind Sander i.

I dag presenterte SBS Discovery vårprogrammet for kanalene TVNorge, FEM,, MAX og VOX. Seerne får gjensyn med serier som «71° nord», «4 stjerner middag», «Brille» og Thomas Giertsens «Helt perfekt», men også en rekke nye programmer vil vises på skjermen til neste år.

Skuespiller Trond Espen Seim, kjent fra «Varg Veum»-filmene, blir også å se på skjermen i 2014. Han er programleder for kanalens realitysatsning «Den siste viking», der 18 deltakere skal måle styrke og kunnskap for å finne ut hvem som har mest vikingblod i årene.

«NESTE SOMMER»: Trond Fausa Aurvåg, Pia Tjelta og Eivind Sander spiller alle i den kommende TVNorge-serien «Neste sommer». Foto: Anders Grønneberg
«NESTE SOMMER»: Trond Fausa Aurvåg, Pia Tjelta og Eivind Sander spiller alle i den kommende TVNorge-serien «Neste sommer». Foto: Anders Grønneberg Vis mer