Sommerflørt à la Hollywood

Hollywood-stjernene Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har funnet kjærligheten. Nå har skuespillerparet nytt både sola og hverandre på ferie i Middelhavet.

Zeta-Jones lagde store overskrifter verden over med sin filmromanse med 68 år gamle Sean Connery i norgesaktuelle «Entrapment». Nå viser det seg at den 29 år gamle kvinnen også setter pris på eldre menn privat - selv om Douglas er 14 år yngre enn Connery.

Feriebildene som er tatt under parets romantiske ferie ved middelhavsøya Formentera, nær Ibiza, bekrefter forholdet mellom det nye stjerneskuddet Zeta-Jones og den populære skuespilleren Douglas.

Her har paret kost seg på luksus-yachten «Flamingo», på stranda og ved Douglas' sommerhus, der Douglas har egen vingård.

Ifølge den britiske avisa Daily Mail tok paret seg også en handletur i Mallorcas hovedstad Palma noen dager tidligere. De to har dessuten brukt tida til å snorkle i krystallklart vann og til å spille golf - der Catherine visstnok skal ha imponert både sin nye kjæreste og andre golfere.

Åpen om forholdet

I løpet av ferien har paret ikke gjort forsøk på å skjule forholdet. Bildene på båtdekket er tatt like ved en offentlig badestrand. Der fikk mange badende se et svært forelsket par på dekket på yachten.

Det virker som om paret trives svært godt i hverandres selskap, kommenterer en servitør tørt.

Douglas og Zeta-Jones viste seg første gangen sammen under en middag i den franske byen Deauville i september i fjor. Der deltok begge på byens filmfestival.

Lykkelig

I februar skal venner av Zeta-Jones ha bekreftet at det er noe mer enn vennskap mellom de to. - Catherine er lykkeligere enn noen gang, sier venner av 29-åringen.

FØRSTE GANGEN: Michael Douglas og Catherine Zeta Jones viste seg offentlig som par første gang på en middag under filmfestivalen i Deauville i Frankriek i september i fjor.