EKSPERTTIPS: August foretrekker «Lego Ninjago». Foto: C. Pahle
EKSPERTTIPS: August foretrekker «Lego Ninjago». Foto: C. PahleVis mer

Strømmetips uke 28

Sommerserietips for barna? Dagbladets unge eksperter gir deg ukens strømmetips

Dagbladets tre unge eksperter gir barnevennlige strømmetips i sommerferien.

«Hotel 13» – NRK

Foto: NRK
Foto: NRK Vis mer
Ekspert I: Karla (7). Foto: C. Pahle
Ekspert I: Karla (7). Foto: C. Pahle Vis mer

Karla (7): «Hotel 13» er tre venner som har funnet rom 13 i et hotell, og det er veldig sjelden at man finner. Også har de funnet en stor boks, og den boksen var det en kanin inni. Rom 13 er et magisk rom og det ble skjult for veldig mange år siden. Det beste med «Hotell 13» er at det er superspennende, også slutter den alltid i det spennende. Jeg har også sett alle Harry Potter-filmene på Netflix.

«LEGO Ninjago» – Netflix

Foto: Lego/Netflix
Foto: Lego/Netflix Vis mer
Ekspert II: August (4). Foto: C. Pahle
Ekspert II: August (4). Foto: C. Pahle Vis mer

August (4): Ninjagoene heter Kai, Jay, Cole og Zane. De er snille, men de slåss og. De har elementkrefter. Sensei lærer dem opp. Han har en stokk. Jeg liker den grønne ninjagoen best. Han heter Lloyd. Pappaen til Lloyd er Garmadon. Ninjagoene er venner med hverandre, også flyr de på drager. Det er mange monstre som er skjeletter. De fanger ting og slåss. Det er slanger med også.

«Drømmehagen» – Netflix

Sommerserietips for barna? Dagbladets unge eksperter gir deg ukens strømmetips
Ekspert III: Agnes (11 mnd). Foto: C. Pahle
Ekspert III: Agnes (11 mnd). Foto: C. Pahle Vis mer

Agnes (11 mnd.): Jeg elsker denne eklektiske odysséen av sanseinntrykk hvis mise en scène kan virke vilkårlig, men som i realiteten er et mangefasettert Gesamtkunstwerk som våger å stille de store, eksistensielle spørsmålene. Er Hopsi Deisis seng et bilde på vår egen sisyfosiske higen etter det uoppnåelige? Er hele vår tilværelse bare Hinkelpinkels drøm? Her er mye å grunne over mens man sitter i plaskebassenget i hagen.