Søndagsbilder

Se dagens blinkskudd fra hele verden

DYSTERT: En eldre palestinsk kvinne tenner lys under en messe i «Church of the Nativity» i Betlehem i dag. Byen tiltrekker seg få turister etter sammenstøtene mellom palestinere og israelske soldater. Derfor har bystyret i Betlehem avlyst de fleste tilstelninger i jula.
TRYGG AVSTAND: Skolebarn fra Singapore strekker ut hendene for å hilse på Inuka. Isbjørnen, som bor i Singapore Zoo, feiret 10-årsdag i dag. Mora til Inuka kommer fra Køln i Tyskland.
NESESTYVER: Den tyske bokseren Sven Ottke (t.v.) får inn en fulltreffer på italienske Silvio Branco. Bokserne kjempet om IBF-mestertittelen i super-mellomvekt. Kampen gikk i Karlsruhe i Tyskland, og varte i tolv runder. Ottke vant på poeng.
KLAR TIL JUL: Julenissen besøkte den årlige julesvømmongen i Nice på den franske rivieraen. Flere hundre mennesker deltar i svømmingen. Vannet holdt 17 varmegrader.
HEDRER: Lazoro Plumas fra Havana på Cuba har lovet å slepe seg tre mil, med steiner bundet til føttene, for å hedre San Lazaro, som er en helgen for hjelpesløse og funksjonshemmede. Plumas har gjort handlingen til en årlig tradisjon.