FARSOTT I TYSKLAND: Brødrene Sondre og Markus Borgersen Bringaker må støtt og stadig skrive ut autografer når de er utenfor hotellet på Tyskland-turneen. Foto: Hitnation.
FARSOTT I TYSKLAND: Brødrene Sondre og Markus Borgersen Bringaker må støtt og stadig skrive ut autografer når de er utenfor hotellet på Tyskland-turneen. Foto: Hitnation.Vis mer

Sondre (12) og Marcus (16) er superstjerner i Tyskland

- Vi har ganske mange jentestalkere.

- Det er helt rått å være på turné, sier Marcus Borgersen Bringaker (16).

- Her om dagen spilte vi for 10 000 mennesker. Det var helt crazy.

Sammen med broren Sondre (12) synger han i popgruppen 2boys, som tidligere har vært med i MGP jr. og Norske talenter. I løpet av sommeren skal de spille 40 tyske konserter, og en del helger i høst kommer også til å gå med til konserter i Bratwurstens hjemland.  

Gjenkjent på gata Den store, tyske barnekanalen Super RTL har gutta med seg på sommerturneen sin, og ungdomsbladet Bravo skriver masse om dem — blant annet lager 2Boys en videodagbok for bladet. Med en sånn pressedekning får gutta merke stjernetilværelsen på kroppen.  

- Det kommer en del jenter som forfølger oss utenfor hotellet. En dag vi var i butikken var det noen jenter som oppdaget at vi var i et ungdomsblad som sto i hyllene — de ble helt gale og skulle ha autografene våre, sier Sondre.

- Det digget vi, sier Marcus. Sondre stemmer i.

- Ja, det var sykt fett.

Guttegærne tyskere 2Boys nyter følelsen av å være stjerner — konsertene, gjenkjennelsen, autografskrivingen. Og selvfølgelig oppmerksomheten fra jentene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TYGGEGUMMIPOP: Musikken blir beskrevet som «Bubblegum-pop mit coolen Beats» av tysk presse. Det synes Marcus Borgersen Bringaker er «funny». Foto: Hitnation.
TYGGEGUMMIPOP: Musikken blir beskrevet som «Bubblegum-pop mit coolen Beats» av tysk presse. Det synes Marcus Borgersen Bringaker er «funny». Foto: Hitnation. Vis mer

- Det er utrolig kult når vi opptrer og jentene kaster bamser, godteri og kjærlighetsbrev og sånt, sier Sondre.

- Det er i alle fall ikke tomater, sier Marcus.

Travel hverdag Guttene synger, spiller gitar, og medvirker både på låtskriving og produksjoner selv. De bor på et all inclusive-hotell hvor de kan slappe av mellom dystene — men med engelsklærer, dansetrener, og en musikkprodusent som er med på reisen har Sondre og Marcus en ganske travel feriehverdag til å være 12 og 16. Det gjør dem ikke så mye.

- Jeg synes ikke dette er noen jobb, det er en livsstil, noe vi digger å gjøre, sier Marcus.

Flørtehevn Og det er en livsstil fylt med action, som på en konsert her om dagen:

- Vi spilte på en sommershowet til Super RTL, også begynte de to programlederne å sprute vann på oss. Så da tenkte vi å ta «revenge». Jeg tok med kokosbolle og et håndkle, tok den og bare smasha den i trynet på ham, sier Marcus.

- Han måtte stå med kokosbolle i trynet hele konserten! ler Sondre.

- Det var mange jenter foran scenen som begynte å le.

- ... så dere gjorde det litt for å flørte?

SPILTE FOR 10 000: Gutta i 2Boys syntes det var «helt rått» å spille for den enorme folkemengden på Courage-festivalen. Foto: Hitnation.
SPILTE FOR 10 000: Gutta i 2Boys syntes det var «helt rått» å spille for den enorme folkemengden på Courage-festivalen. Foto: Hitnation. Vis mer

- Ja, selvfølgelig. Når jenter sier hva de ser etter i en gutt er det som regel humor, så jeg måtte «gunne» på, sier Marcus.

MORO MELLOM SLAGENE: Det blir ikke bare jobb på de to Sandefjord-gutta Markus og Sondre i 2boys. Foto: Hitnation
MORO MELLOM SLAGENE: Det blir ikke bare jobb på de to Sandefjord-gutta Markus og Sondre i 2boys. Foto: Hitnation Vis mer