Sondre til Hollywood

Har skrevet musikken til Juliette Binoche-film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere i år skrev Dagbladet at Sondre Lerche jobbet med musikken til et stort filmprosjekt. I dag avslører Lerche på sin MySpace-side at det er snakk om filmen «Dan in Real Life» av forfatter/regissør Peter Hedges.

Det er franske Juliette Binoche og komikeren Steve Carell, kjent fra «40-year old Virgin», «Anchorman» og «Little Miss Sunshine», som skal spille hovedrollene i filmen, som har amerikansk premiere 26. oktober.

Filmdatabasen IMDB beskriver handlingen i filmen slik: «En enkemann finner ut at kvinnen han har forelsket seg i er brorens kjæreste».

Sondre Lerche har fått med fire låter, samt instrumentalpartier, i filmen. Neste måned slipper han også et eget soundtrackalbum basert på «Dan in Real Life».

Albumet består av seksten låter, blant annet et samarbeid den russisk-amerikanske singer/songwriteren Regina Spektor.

- Tidligere i år ble jeg fortalt at en regissør ved navn Peter Hedges ønsket å møte meg. Det ble sagt at dette var mannen som hadde skrevet boka «What\'s Eating Gilbert Grape», som senere ble filmatisert. Hedges hadde også skrevet filmmanuset, noe jeg syntes var veldig imponerende. Peter hadde hørt noen av platene mine og var på jakt etter noen som kunne skrive musikk til hans nye filmprosjekt, «Dan in Real Life», skriver Lerche på MySpace-siden sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer