Sønnene drepte foreldrene og hemmelighetene ble avslørt

De vokste opp i en tilsynelatende lykkelig familie.

BRØDRE: Da Mendez-brødrene dukket opp på nasjonal tv for å brutalt ha drept foreldrene sine i Beverly Hills, ble historien deres en nasjonal besettelse. Nå kommer sannheten fram i lys om hva som egentlig skjedde da kameraene ble skrudd av. Foto: NTB Scanpix
BRØDRE: Da Mendez-brødrene dukket opp på nasjonal tv for å brutalt ha drept foreldrene sine i Beverly Hills, ble historien deres en nasjonal besettelse. Nå kommer sannheten fram i lys om hva som egentlig skjedde da kameraene ble skrudd av. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Noen har drept foreldrene mine! Lyle Menendez roper i røret til operatøren på nødtelefonlinja 911. Det er sent på kvelden 20. august 1989. Telefonsamtalen står igjen i historien i forbindelse med drapssaken som rystet amerikanerne.

Ifølge rikmannsbrødrene Lyle og Erik Menendez hadde de kommet hjem fra kino da de fant foreldrene henrettet i sitt hjem i Beverly Hills. Brødrene mente den russiske mafiaen sto bak drapet på foreldrene, men den kriminelle handlingen så ut til å være mer følelsesdrevet enn hvis drapet var mafiaens håndtverk skriver Rolling Stone Magazine.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer