Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sonny Bono drept i skiulykke

Den amerikanske politikeren og eks-popstjerne Sonny Bono ble drept i en skiulykke i Nevada i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sonny Bono var mest kjent i Norge fra musikkgruppa han hadde med sin kone på '60-tallet under navnet «Sonny og Cher». Deres fremste suksess var sangen «I've got you babe» fra 1965.

 Sonny Bono var på skiferie i Nevada da ulykken skjedde. Ifølge CNN var Bono savnet noen timer før han ble funnet.

Skilt

Bono satt i Representantenes hus, men startet sin politiske karrière da han ble valgt til borgermester i Palm Springs i California. Karrièren som underholder var da definitivt over.

  Etter skilsmissen med Cher i 1977 ble Bono nødt til å finne seg andre interesser, mens Cher fremdeles har stor suksess som plateartist og filmskuespiller.

  Bono ble gift på nytt og var på ferie med sin kone, Mary Whitaker, og deres to barn da ulykken inntraff. Bono kræsjet med et tre da han kjørte under en skiheis. Kroppen var savnet i to timer før en skipatrulje fant han etter en leteaksjon.

Sonny Bono ble 62 år gammel.

  Dette er den andre dødsulykken på ski som involverer kjente amerikanere. Nyttårsaften omkom Michael Kennedy (39) i råkjøring på ski.

Repr. Sonny Bono

«Sonny and Cher» show

STJERNE: Sonny Bono i «Sonny & Cher» ... ble hedret på Hollywood Boulevard ...

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!