Sony-epostene: Oscar-produsent ville ha Joachim Trier

Sto på kandidatliste sammen med verdens største regissører.

VURDERES I HOLLYWOOD: Regissør Joachim Trier ble vurdert av stjerneprodusent i Hollywood, viser lekka eposter. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
VURDERES I HOLLYWOOD: Regissør Joachim Trier ble vurdert av stjerneprodusent i Hollywood, viser lekka eposter. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nettstedet WikiLeaks har lagt ut tusenvis av dokumenter og eposter som stammer fra fjorårets dataangrep mot filmselskapet Sony Pictures.  Blant de nå offentliggjorte korrespondense er hundrevis av eposter som omhandler Norge, norsk film- og kinobransje og norske filmskapere.  

Coppola, Fincher og Trier I en epost fra produsent Eli Bush, som har vært dypt involvert i Oscar-nominerte prosjekter som «Moonrise Kingdom», «Inherent Vice» og «Captain Philips», diskuteres muligheten for å lage film av boka «When We Were Animals».

Blant navn som David Fincher, Sofia Coppola og Guillermo del Toro står norske Joachim Trier oppført som en av de ønskede regissørene for prosjektet.

Trier stod altså på lista over kapasiteter til å regissere det vi kan anta skal være, eller skulle bli, en storfilm. Trier står bak filmer som «Oslo 31. august» og «Reprise».

- Elsker dette så langt Hans internasjonale debut «Louder Than Bombs» er en av 15 filmer som deltar i hovedkonkurransen i Cannes og kjemper dermed om den prestisjetunge Gullpalmen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer