<strong>TOPPBLOGGER:</strong> Sophie Elise Isachsen (21) fra Harstad er en av Norges aller mest leste bloggere. Nå har hun skrevet selvbiografi. Foto: SVEINUNG U. YSTAD
TOPPBLOGGER: Sophie Elise Isachsen (21) fra Harstad er en av Norges aller mest leste bloggere. Nå har hun skrevet selvbiografi. Foto: SVEINUNG U. YSTAD Vis mer

Anmeldelse Sophie Elise Isachsen Forbilde

Sophie Elises selvbiografi er først og fremst deprimerende lesning

Skrivefør, men selvopptatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg festet de brune kontaktlinsene på mine krystallblå øyne. De vakre øynene mine, som forteller min historie. Historien jeg ikke ønsket at noen skulle se», heter det nokså ubeskjedent i «Forbilde». Skriveføre Sophie Elise Isachsen kunne spandert et litt mer konkret innblikk i denne vonde historien.

Hun skriver lett, knapt og godt. Tematikken i selvbiografien til Norges største blogger er den samme som i utallige ungdomsromaner.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer