Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Søppel»

Av Marius Henriksen.

|||PRESENTASJON:

Søppel er et konsept til en stripeserie som bygger på to personer; Morten og Robert. De to deler en leilighet i byen og er gode venner. Morten jobber i bank og er en ryddig, pliktoppfyllende fyr. Robert er en bever (don't ask me why) og er mer spontan, dum og utradisjonell.

Han er også veldig glad i filmer, spesielt Star Wars ... Både Morten og Robert er single og har ikke mye hell på damefronten, men de prøver.

Foreløpig spinner serien rundt disse to, men jeg ser for meg at det etterhvert vil bli introdusert nye karakterer i Søppel. En plan jeg har er at Morten skal ha en long lost sønn som han må ta seg av. Det blir vel som en slags tegneserieutgave av two and a half men ... ok, vi får se på det.

Jeg ser for meg Søppel som en serie i samme stil som f.eks Radio Gaga, med en story hver gang som omfatter cirka 10—15 striper. Noen ideer jeg har der i gården er at Robert skal få seg jobb, og muligens ende opp desk clerk i en filmsjappe, og at Robert tar med seg Morten på en Star Wars-messe. Men frykt ikke, det er mange ideer til individuelle stripepoenger og.

Navnet «Søppel» lurer dere sikkert på hvor i h*****e kommer fra, og det skjønner jeg godt. Man kan analysere og tolke det på flere måter og sikkert finne en måte det passer til serien på. Men i realiteten er det et kort navn som er enkelt å huske og hvis folk ikke liker min serie så har jeg allerede skutt meg selv før de får sjansen ved å kalle serien for søppel.
Søppel er et konsept til en stripeserie som bygger på to personer; Morten og Robert. De to deler en leilighet i byen og er gode venner. Morten jobber i bank og er en ryddig, pliktoppfyllende fyr. Robert er en bever (don't ask me why) og er mer spontan, dum og utradisjonell. Han er også veldig glad i filmer, spesielt Star Wars... Både Morten og Robert er single og har ikke mye hell på damefronten, men de prøver.
Foreløpig spinner serien rundt disse to, men jeg ser for meg at det etterhvert vil bli introdusert nye karakterer i Søppel. En plan jeg har er at Morten skal ha en long lost sønn som han må ta seg av. Det blir vel som en slags tegneserieutgave av two and a half men... ok, vi får se på det.
Jeg ser for meg Søppel som en serie i samme stil som f.eks Radio Gaga, med en story hver gang som omfatter ca 10 — 15 striper. Noen ideer jeg har der i gården er at Robert skal få seg jobb, og muligens ende opp desk clerk i en filmsjappe, og at Robert tar med seg Morten på en Star Wars-messe. Men frykt ikke, det er mange ideer til individuelle stripepoenger og.
Navnet ''Søppel'' lurer dere sikkert på hvor i h*****e kommer fra, og det skjønner jeg godt. Man kan analysere og tolke det på flere måter og sikkert finne en måte det passer til serien på. Men i realiteten er det et kort navn som er enkelt å huske og hvis folk ikke liker min serie så har jeg allerede skutt meg selv før de får sjansen ved å kalle serien for søppel.

image: «Søppel»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media