«Sopranos»- stjerne satser på musikk

- Jeg har sett hvor gale jentene var etter Sinatra, sier Uncle Junior.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Uncle Junior fra «Sopranos», eller Dominic Chianese som han egentlig heter, har hatt lyst til å prøve seg på musikk lenge. Helt fra første gangen han oppdaget at jentene var ville etter Ol'blue eyes har han hatt en drøm om å bli musiker.

- Jeg trodde ikke min far ville tillate det, sier han i følge Aftonbladet. I dag trenger ikke 70-åringen spørre om lov. Sukessen fra TV-serien gjør det også lettere å lykkes i ekstrajobben.

«Sopranos» handler om livet i New Jerseys eneste mafia-familie Sopranos. Uncle Junior er familiens sjef, selv når han sitter inne.

«Hits» til sommeren

Den 5. juni slippes den 13-spors plata «Hits». Her finnes italienske og amerikanske klassikere som «True love still on my mind» og «Stata vicino a me».

- Endelig får jeg spille de låtene som har betydd så mye for meg, sier Chianese. Og som livsfarlig patriark i «Sopranos» er han vant til å få det som han vil.

Chianese er ikke helt ulik sin rollefigur Uncle Junior i serien. Begge har italienske røtter, Chianese hører også hjemme på den amerikanske østkysten og elsker sin familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer