Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sopranos blir dataspill

Nok en «GTA»-klone fra mafiaverdenen?

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Som vi skrev om i fjor, planlegger spillselskapet THQ nå å gi ut et spill basert på tv-serien «Sopranos».

Spillet kommer allerede denne julen, til PlayStation 2 og Xbox 360, skriver Eurogamer.

Gir stemmer til spillet

Sjefen selv James Gandolfini skal gi stemme til Tony i spillet, i likhet med flere andre skuespillere fra tv-serien - om de ikke er opptatt med andre ting.

Serieskaper David Chase har vært med på å skrive spillmanuset, som setter deg i rollen som sønnen til Sal «Big Pussy» Bonpensiero.

Du får oppleve kjente steder i spillet, som strippeklubben Bada Bing!, restauranten Nuovo Vesuvio\'s og slakteriet Satriale\'s.

Mer neste uke

Spillet vil naturligvis inneholde mange og sterke actionscener, og virker om å utspille seg på samme måte som «Grand Theft Auto»-spillene. Dermed føyer det seg inn i rekken av andre filmer og serier som blir actionspill, som «Scarface», «Gudfaren», «Miami Vice» og «Reservoir Dogs».

Vi får vite mer om spillet når vi får se det på spillmessen E3 i Los Angeles neste uke - der Dagbladet.no er tilstede for å gi fyldig dekning.

STILLER OPP: James Gandolfini, som spiller Tony Soprano, og andre skuespillere i den populære mafiaserien, skal gi sine stemmer til spillet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media