«Sopranos» blir langfilm

- For mange løse tråder som må knyttes sammen.

KOMMER TILBAKE PÅ FILM: Om alt går som det skal, kan det bli et gjensyn med «Sopranos»-gjengen på det store lerretet. Foto: AP Photo/Stuart Ramson
KOMMER TILBAKE PÅ FILM: Om alt går som det skal, kan det bli et gjensyn med «Sopranos»-gjengen på det store lerretet. Foto: AP Photo/Stuart Ramson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||(Obs! Denne saken inneholder spoilere om hvordan «Sopranos»-serien sluttet)

- Vi har blitt enige. Det er for mange løse tråder som må knyttes sammen, sier Tony Sirico (66) til Aftonbladets Nöjesbladet.Det er ingen liten nyhet mannen bak karakteren Paulie «Walnuts» Gualtieri offentliggjør til Nöjesbladet. Siden siste avsnitt av «Sopranos» ble sendt i USA 10. juni 2007, har spekulasjonene gått verden over: Døde Tony Soprano virkelig i siste scene, da TV-ruten plutselig gikk i svart? Og var dette virkelig siste kapittel i mafiasåpen?

Nå ser det altså ut til at svaret på begge spørsmålene er nei. Det hevder i alle fall Sirico, som sier at det blir ikke bare en film - men to.

- Ja, jeg skulle tro at vi drar i gang om noe sånt som halvannet år. Mange ting var uløst da serien la ned, og mellom deg, meg og Sverige: Vi har tenkt å løse dem. Akkurat nå holder David Chase (Soprano-skaperen) på med en annen HBO-serie, men når han er ferdig med den, setter vi i gang, sier han.

Og han legger altså til at det kan være duket for hele to langfilmer med Sopranos-universet, og at den første filmen skal i innspilling mot slutten av 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer