«Sopranos» endelig i boks

De to siste stjernene gikk med på ny kontrakt- tilslutt.

(Dagbladet.no:) «Sopranos»-stjernene Tony Sirico og Steven Van Zandt har til sist kommet frem til en avtale med tv-selskapet HBO om å fortsette til serien ender neste år. Det skjedde etter at selskapet gikk med på å dobble lønnen deres, melder nyhetsbyrået AP.

Super-lønn

De to, som spiller rollene som henholdsvis Paulie «Walnuts» Gualtieri and Silvio Dante, vil dermed komme til å innkassere svimlende 94 000 pund (rundt 1.1 millioner kroner) for hver av de åtte siste episodene av den prisbelønte serien.

De hadde håpet på å få hele 111 000 pund per episode- noe som i så fall ville gjort dem til de best betalte skuespillerne på «sopranos»-settet nest etter James Gandolfini og Edie Falco som spiller Tony og Carmela Soprano.

Starter innspillingene denne uken

Sirico og Van Zandt er de to siste skuespillerne som har inngått avtale om å spille inn siste runde, og enigheten kom bare dager før innspillingene som skal begynne i løpet av denne uken.

Kanalen HBO vil starte sendingene av siste sesongs «Sopranos» i januar til neste år, om alt går etter planen.

NRK skal etter planen sende sesong seks av «Sopranos» fra september i år.

 VILLE HA MER I LØNN: Til slutt gikk Tony Sirico(t.v) og Steven VanZandt (t.h) med på 1.1 millioner per episode. Det er noe mindre enn hovedrolleinnhaverne James Gandolfini(midten) har. Foto: SCANPIX
VILLE HA MER I LØNN: Til slutt gikk Tony Sirico(t.v) og Steven VanZandt (t.h) med på 1.1 millioner per episode. Det er noe mindre enn hovedrolleinnhaverne James Gandolfini(midten) har. Foto: SCANPIX Vis mer