«Sopranos»-psykolog i enda mer trøbbel

Saksøkt for å ha mottatt bestikkelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Peter Bogdanovich regnes ofte for å være en del av «den nye Hollywood»-bølgen på 70-tallet, sammen med regissører som Brian DePalma, Martin Scorsese, Steven Spielberg og George Lucas.

67-åringen - som også har hatt en liten psykologrolle i «Sopranos» - har imidlertid vært innblandet i flere skandaler siden glansperioden, og nå er enda en i ferd med å rulles opp. Et søksmål som involverer Bogdanovich ble nemlig levert inn til US District Court i New York i forrige uke, skriver nyhetsbyrået Reuters.

- Mottok 100 000 dollar

Saksøkeren, Iaroslav Jikov, hadde store forhåpninger om å få sønnen inn i filmbransjen, og var tydeligvis også innstilt på å ta et par snarveier for å få det til. Derfor arrangerte han flere møter med Bogdanovich og hans advokat William Peiffer i 2005.

Det siste møtet endte med en avtale om at Jikov skulle overføre 100 000 dollar til en konto disponert av Peiffer. Til gjengjeld skulle sønnen få jobbe som regiassistent på Bogdanovich\' neste film, heter det i søksmålet.

Regissøren skal ha skrytt av at han var i ferd med å sluttføre en avtale med Paramount, og at han planla å lage to filmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer