LAGER FILM: David Chase er endelig i ferd med å skape noe nytt, etter å ha tatt det rolig siden «Sopranos» ble avsluttet. FOTO: SCANPIX/REUTERS
LAGER FILM: David Chase er endelig i ferd med å skape noe nytt, etter å ha tatt det rolig siden «Sopranos» ble avsluttet. FOTO: SCANPIX/REUTERSVis mer

«Sopranos»-skaper lager film om rock

Planlegger livet etter Tony.

(Dagbladet.no): David Chase er mannen som skapte «The Sopranos», og som alene skrev og regisserte seriens kontroversielle slutt.

Det har knyttet seg stor spenning til hva Chase skal finne på nå som serien er over, og i fjor signerte han en avtale med Paramount om å lage sin første langfilm. Det blir imidlertid ikke noen «Sopranos»-spillefilm.

I går avslørte nemlig Chase hva han jobber med, i et intervju med Entertainment Weekly.

- Jeg jobber på et manus, fortalte 63-åringen, og noe særlig mer ønsker han ikke si om den saken:

- Den handler om rock'n'roll. Det er alt jeg vil ut med.

Og rock er et tema Chase vet en del om. Han håndplukket selv låtene som ble brukt i «Sopranos», i samarbeid med blant andre Steven Van Zandt (som både spiller i serien og er i Bruce Springsteens E-Street Band). 


Musikkbruken var ofte variert - fra feinschmeckernavn som Nick Lowe og Chi-Lites, til Britney og Xzibit. 


Chase har holdt seg utenfor offentligheten etter at «Sopranos» fikk sin slutt i juni 2007. 


- Jeg trengte å la debatten om hvorvidt vi ødela slutten på serien stilne litt, så jeg kunne starte igjen med et klart sinn og en fornyet selvtillit, sier han til Entertainment Weekly. GIKK I ÅTTE ÅR: «The Sopranos» er en av tidenes beste tv-serier.
GIKK I ÅTTE ÅR: «The Sopranos» er en av tidenes beste tv-serier. Vis mer