Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sørgelig oppfølger

Gode spill får nesten alltid en enda bedre oppfølger- men noen ganger går det riktig galt, og man får oppfølgere som «Devil May Cry 2».

Hovedpersonen Dante, som nå har fått følge av en dame ved navn Lucia, var opprinnelig en fyr som var nødt til å være tøff. Nå er både han- og denne Lucia- totalt blottet for noe som kan kalles personlighet, i den korte stunden spillet varer.

Nå som før skal man «slashe» demoner, og selv om Dante har fått et par nye, flotte slåsskombinasjoner, er det i lengden best å holde seg til det enkleste våpenet- pistolen.

Store horder av demoner kan dermed tas med bind for øyene; det er bare å stille seg i en krok, bruke autosiktet, og fyre løs.

Sliktno\' blir det ikke store spillopplevelser av, men er til gjengjeld godt å ha når kameraføringen er så vrang at du tidvis ikke kan se fiendene. Jeg har lagt merke til at det stadig flere steder er mulig å leie spill for én kveld, en løsning perfekt for «Devil May Cry 2».

Dermed får du, vel, helt gjennomsnittlig action, til en ikke altfor høy timepris.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media