Karen Marie Berg:

- Sorgen er slitsom. Jeg sitter jo her med et liv jeg ikke vil leve

NRK-profil Karen Marie Berg er tilbake på jobb for første gang siden hun mistet ektemannen Hans Kristian Amundsen.

VAR MANN OG KONE: Nitimen-programleder Karen Marie Berg mistet sin høyt elskede ektemann, Hans Kristian Amundsen, i juli i fjor. Lørdag var hun tilbake på jobb. Foto: Privat
VAR MANN OG KONE: Nitimen-programleder Karen Marie Berg mistet sin høyt elskede ektemann, Hans Kristian Amundsen, i juli i fjor. Lørdag var hun tilbake på jobb. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under ett år er gått siden NRK-journalist og programleder for «Nitimen» på P1, Karen Marie Berg (39), mistet ektemannen, presse- og Arbeiderpartiet-profil Hans Kristian Amundsen (58). Familien var på sommerferie sammen, og Amundsen kom aldri tilbake til Berg og barna. Han tok på seg joggeskoene i slutten av juli i fjor og la ut på løpetur, men hjertet stoppet et sted på veien.

Lørdag var første gang «Nitimen»s mange trofaste radiolyttere igjen hørte stemmen til Berg etter dødsfallet. Berg åpnet programmet med å fortelle om hvordan hverdagen fortoner seg etter tapet. Stemmen dirret og brast, og programlederen kjempet mot gråten på lufta.

- Livet blir ikke som man hadde trodd. Jeg trodde sommerferien i fjor skulle bli magisk. Tanken var å nyte den med ungene og mannen min, og det gjorde vi også. Vi fikk den magiske ferien hvor vi var sammen 24 timer i døgnet, men den siste søndagen i sommerferien forandret livet mitt. Mannen min dør. Han har alltid sagt at han håpet å dø med joggeskoene på. Men det skjedde altfor tidlig, sa Berg til lytterne.

- Godt å være tilbake

Det var Nordlys som først pratet med Berg om radioreturen. Overfor Dagbladet sier Berg at hun er glad for å være i jobb igjen på Marienlyst. På Facebook-veggen hennes har mange ønsket henne velkommen tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer