Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sørli satser på ny Dollie-musikal

Dollies eksmanager Ole Sørli ble ikke skremt av «Which Witch»-fiasko i London. Nå vil han til utlandet igjen med musikalen «Henriette VIII».

- Jeg håper Ingrid Bjørnov legger kranglingen bak seg og blir med på dette, sier Sørli til Dagbladet.

Den engelske avisa Evening Standard skrev i går om Sørlis nye musikalsatsing. Dette er en ny versjon av «Henriette VIII og hennes seks ektemenn» som ble satt opp i Norge i 1995.

- Det stemmer at jeg jobber med å oversette «Henriette VIII» til engelsk. Om det resulterer i en oppsetning i England, Australia eller USA, er ikke så viktig. Poenget er at musikalen er så god at den fortjener å komme utenlands. Jeg har allerede fått noen hyggelige tilbakemeldinger fra USA, men det er for tidlig å si noe sikkert, sier Sørli til Dagbladet.

Mye krangling

Sørli vil gjerne ha med seg Ingrid Bjørnov på prosjektet.

- Det har vært veldig mye krangling i det siste. Jeg trenger Ingrid til å omarrangere og bearbeide ting til engelsk versjon. Hun er den beste til denne jobben, så jeg håper vi snart kan legge bak oss stridighetene og konsentrere oss om viktige ting. Benedicte har jeg ikke behov for nå, hun kan hvile i fred i Frankrike, sier Sørli.

Dårlig moral

Evening Standard skriver at det vekker oppsikt at Sørli kaller slottet i musikalen for Badmoral, et ordspill over de kongeliges skotske ferieslott Balmoral.

- Jeg er glad for at det får oppmerksomhet allerede. Likevel klarer jeg ikke å sette opp noe før feiden med Dollie-jentene er over.

Jeg vant nå i første omgang, men jentene har anket, og det kan ta litt tid. Dessverre, sier Sørli.

<B>USIKKERT:</B> Ole Sørli håper å få med seg Ingrid Bjørnow på «Henriette VIII», men Benedicte Adrian Mouton har han ikke behov for nå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media