- Sorry, la meg spandere en øl

LONDON (Dagbladet): Russell Crowe tok i helga en telefon til BBC-sjefen han klinte opp langs veggen etter BAFTA-utdelingen for ei drøy uke siden. - Unnskyld, la meg spandere en øl på deg neste gang jeg er i London, sa den angrende filmstjernen.

Russell Crowe har ved flere anledninger den seinere tida vist dårlig dømmekraft hva gjelder humør. Det toppet seg da BBC-sjef Malcolm Gerrie ikke lot det britiske folk få ta del i skuespillerens diktopplesning etter at han vant prisen Gullmasken for sin innsats i «Et vakkert sinn».

- Jeg skal sørge for at du aldri jobber i Hollywood, meddelte newzealenderen til Gerrie samtidig som han fysisk klinte ham oppetter veggen.

Sist uke begynte ryktene å gå om at den hissige stjernen kunne se langt etter den Oscar-statuetten han er nominert til for rollen som matematiker John Nash. I fjor fikk han som kjent den gjeve prisen for hovedrollen i kassasuksessen «Gladiator».

Ydmyk

Nå har skuespilleren latt primadonnanykkene falle, og i helga ringte han for å be om unnskyldning.

- Jeg er så lei for det som skjedde. Jeg overdrev verbalt fordi jeg var rasende, og oppførselen min var uakseptabel, innrømmet Crowe overfor Gerrie, som ble overrasket da han hørte den velkjente dype stemme i andre enden av mobiltelefonen.

- Jeg kunne ikke tro at det var han, sier fjernsynsmannen til The Sun.

- Han hørtes ydmyk ut, og unnskyldningen hans var oppriktig. Jeg kunne ikke tro at det var samme mann, forteller 51-åringen.

- Jeg overreagerte fordi jeg var så følelsesmessig engasjert, fortsatte den 37 år gamle filmstjernen om hvorfor han gikk til angrep.

Pubtur

Den ydmyke kjendisen sa også at han gjerne ville gjøre det godt igjen for Gerrie og familien som har måttet tåle ei uke med australsk fjernsyn på døra.

Malcolm Gerrie svarte Russel med å la sønnen Oliver få noen ord med sin kinohelt.

- Jeg har ikke hatt noe glede av situasjonen, men jeg sa til Crowe at han kunne snakke med sønnen min hvis han ville gjøre det godt igjen, sier Malcolm Gerrie videre til The Sun.

Oscar-vinneren avsluttet samtalen med å foreslå for BBCs mann at de to kunne ta seg en pubtur neste gang skuespilleren kommer til byen.

- La oss gå ut og ta noen Guinness neste gang jeg er i London, var forslaget fra Crowe forteller Gerrie. Som foreslo sin lokale pub i Brentford.

LEI SEG: - Jeg overdrev verbalt fordi jeg var rasende, og oppførselen min var uakseptabel, innrømmer, Russell Crowe.