Sosiale medier raser mot nye «Batman»

Over 30 000 ønsker ny hovedrolleinnehaver.

<strong>SKAL SPILLE BATMAN:</strong> Den amerikanske skuespilleren Ben Affleck skal erstatte Christian Bale i den kommende Batman/Supermann-filmen som kommer i 2015. Nå raser fansen og mener Warner Bros. må finne en erstatter. Foto: AFP PHOTO/JOE KLAMAR
SKAL SPILLE BATMAN: Den amerikanske skuespilleren Ben Affleck skal erstatte Christian Bale i den kommende Batman/Supermann-filmen som kommer i 2015. Nå raser fansen og mener Warner Bros. må finne en erstatter. Foto: AFP PHOTO/JOE KLAMAR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Christian Bale (39) har spilt den ikoniske Batman-rollen i «The Dark Knight» fra 2008 og «The Dark Knight Rises» fra fjoråret.

Nå er det imidlertid den den amerikanske skuespilleren Ben Affleck (41) som skal erstatte 39-åringen for den kommende Batman møter Supermann-filmen som slippes i 2015. Han spiller mot Henry Cavill (30) som skal har fått rollen som Supermann i oppfølgeren til den foregående filmen «Man of Steel».

- Vi visste vi behøvde en ekstraordinær skuespiller for å overta en av DC Comics mest populære superhelter, og Ben Affleck passer denne beskrivelsen og vel så det, sier president i Warner Bros, Greg Silverman i en uttalelse.

Slaktet superheltrolle Affleck har selv erfaring fra superheltrollen i «Daredevil» fra 2003, hvor anmeldere verden over var svært kritisk og slaktet både hans tolkning av hovedrollen og filmen. Selv ga Dagbladet terningkast to

Til tross for at Warner Bros. mener Affleck vil gli fint inn i rollen som den ikoniske superhelten, er ikke fansen like enig. Nå rases det mot Warner Bros., hvor en fan har laget en digital underskriftskampanje mot at Warner-selskapet må finne en annen skuespiller enn Ben Affleck.

De mener at Affleck ikke er passende til rollen, og en fan skriver blant annet at «He will burn the Bale's legacy down to the ground.»

Til nå har kampanjen samlet inn over 30 000 underskrifter.

Vil heller ha Pokemon-figur Også på Twitter har det kommet sterke reaksjoner.

- I Ben Affleck-versjonen, vil Batmans foreldre drepe seg selv, twitret den amerikanske forfatteren Chase Mitchell ifølge theguardian, mens tidligere Star Trek-skuespiller Will Wheaton skrev:

- Jeg ser virkelig fram til å se Affleck bringe dybde og tyngde til Batman slik som han gjorde til Daredevil og Gigli.

Under hashtaggen #BetterBatmanThanBenAffleck på Twitter, har også flere tusen kommet med forslag til hvem som eventuelt kunne spilt rollen bedre enn 41-åringen. Her er forslag som Meryl Streep, Pokemon-figurer og gutta i One Direction blitt nevnt.

Ben Affleck har selv ikke kommentert saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer