KOMMENTARER

Ghislaine Maxwell:

Sosietetskvinnen som ble USAs mest ettersøkte

Ghislaine Maxwell skal ha deltatt i ekskjæresten Jeffrey Epsteins seksuelle overgrep mot mindreårige. Historien hennes er historien om en kvinne som tilsynelatende alltid har trodd at hun ville bli beskyttet.

FØDT TIL RIKDOM: Ghislaine Maxwell er datter av mediemogul Robert Maxwell, som underslo store summer fra The Daily Mirror. Sammen med ekskjæresten Jeffrey Epstein skal hun ha stått bak en traffickingring som drev med systematiske overgrep mot mindreårige. Foto: David Hartley / Rex / Scanpix.
FØDT TIL RIKDOM: Ghislaine Maxwell er datter av mediemogul Robert Maxwell, som underslo store summer fra The Daily Mirror. Sammen med ekskjæresten Jeffrey Epstein skal hun ha stått bak en traffickingring som drev med systematiske overgrep mot mindreårige. Foto: David Hartley / Rex / Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

Det er noe i praksis alle jenter vet, om de er fattige eller rike, om de lever i en stor by eller ute i ødemarken. Det er dette: Hvis en voksen mann du ikke kjenner inviterer deg med hjem, så blir du ikke med. Hvis en voksen mann ber deg om å sette seg inn i en bil, så sier du nei.

Men hva hvis personen i bilen er en kvinne? Hva hvis du blir bedt på besøk, ikke av en mann, men av et velkledd middelaldrende par som synes å være umåtelig fascinert av deg og hva du ønsker å gjøre i livet?

Da blåser ikke det røde flagget like friskt i vinden. Da lar du deg kanskje sjarmere, helt til du er alene med de to og situasjonen begynner å ta en ubekvem og etter hvert traumatiserende retning. Dette er akkurat det som skjedde med ofrene for overgrepene til Jeffrey Epstein, den traffickingsiktede milliardæren som døde i fengsel i fjor, og partneren hans, Ghislaine Maxwell. Det er snakk om systematiske overgrep som fant sted, over mange år og overfor tallrike ofre, og Epstein skal også ha tvunget noen av jentene til å ha sex med vennene hans. De yngste av ofrene skal ha vært tretten-fjorten år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer