Søppelargumentasjon

Samfunnskritikk er noe helt annet enn å kritisere mennesker.

Samfunnets grunnplanke: Å skille mellom oss som er demokrater, som forsvarer menneskets ukrenkelighet, og voldelige udemokratiske elementer, burde være et samfunns grunnplanke», skriver Hege Storhaug. Foto: Henning Lillegård
Samfunnets grunnplanke: Å skille mellom oss som er demokrater, som forsvarer menneskets ukrenkelighet, og voldelige udemokratiske elementer, burde være et samfunns grunnplanke», skriver Hege Storhaug. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi skulle få mer demokrati, mer åpenhet, men aldri naivitet. Vi har fått det motsatte, inkludert grov personsjikane, kanskje best illustrert i Dagbladet 28. november under tittelen «Søppelmennesker», ledsaget av fotosjikane - brennemerkende portrettbilder. Signaturen tilhører Eivind Trædal. En av de mange som gjør seg høye og mørke på 22. juli.

Dagbladet smurte søppelet utover to sider. Det skal både Trædal og Dagbladet leve med.

Jeg lever godt med arbeidet mitt som journalist, forfatter og i Human Rights Service (HRS). Produksjonen innen integreringsfeltet i 20 år er ikke liten. Den vitner til evig tid om en ny æra i Norge, der problemer våre politikere ikke forutså fikk lov til å befeste seg.

Derfor tvangsgiftes antakelig hundrevis av unge årlig. Derfor har politikerne ingen anelse om hvor mange norske barn som kjønnslemlestes. Derfor frarøves kvinner retten til skilsmisse, og slik retten til gjengifte, mens «han» kan ekte både den ene, andre og tredje. Derfor snur man ryggen til at flere tusen barn ikke er i grunnskolen. Derfor tillates hijab på barn. Derfor vandrer mobile fengsler i gatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer