Sossen og Sofie

BERGEN (Dagbladet): Sofie Cappelen (16) og Sossen Krohg (74) er yngst og eldst i TV2s store nysatsning denne høsten, dramaserien «Hotel Cæsar». Fra 24. oktober kan du booke deg inn på «mulighetenes og intrigenes hotell» fem dager i uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ingen i TV2 tar ordet såpe i sin munn når kanalen nå lanserer sin daglige serie, men såpekokerne har definitivt inntatt den norske tv-hverdagen.

I september innleder TVNorge sin daglige serie «Venner og fiender», også den fra hotellmiljø. En måned seinere starter «Hotel Cæsar» på TV2, med en handling og et persongalleri som minner mistenkelig om det du finner i såpeoperaens kulørte verden.

- Ikke såpe

- Nei, jeg kaller det ikke såpe, det er noe negativt. Rolletypen har ikke noe overflatisk over seg, men tvert imot mye dybde, sier Sossen Krohg. Hun spiller Astrid Anker-Hansen (85), selve grunnleggeren av imperiet norske tv-seere kan følge . Krohg synes ikke spranget er så stort fra Club 7 til hverdagsdrama på tv. Men hun innrømmer at det svinger: - I vår spilte jeg en gutt på ett år som satt i en barnevogn og sa stygge ord på Centralteatret, nå sitter jeg i rullestol og er 85...

Sossens motstykke er Sofie Cappelen. 16-åringen spiller jevngamle Victoria, den snille jenta som har fått alle de gode egenskapene i familien. Mange vil huske Sofie fra hovedrollen i filmen «Aldri mer 13», og nå kombinerer hun tv-drama og dramaskole.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer