Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Søster Versace på egne bein

For nøyaktig ett år siden ble den legendariske moteskaperen Gianni Versace myrdet av en mannlig prostituert utenfor hjemmet sitt i Miami Beach. Denne uka presenterte hans søster, Donatella, sin første kolleksjon i eget navn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den eksentriske Gianni Versace var kjent for sin frodighet, overdådighet, originalitet, fargestyrke og ekshibisjonisme. Hans søsters aller første kolleksjon i eget navn bærer bud om en ny, mer sober og ikke fullt så overdådig linje fra motehuset Versace.

Til tross for at Donatella jobbet sammen med sin bror i en årrekke, har hun så langt vist et litt annet motestil. Litt futuristisk, minimalistisk og litt mindre utfordrende enn brorens kolleksjoner. De var ofte kjennetegnet av det intenst sexy, nærmest over i det vulgært horete.

Donatella går riktignok ikke av veien for å vise et bryst under transparente stoffer, men hun gjør det i mer elegante former.

Gianni Versaces tidvis vulgære kolleksjoner hadde stor appell til en kjøpergruppe som gjerne vil sette ting på spissen. Nemlig de kjøpesterke rockmillionærene, som ofte er selve bekreftelsen på at mye penger og god smak ikke nødvendigvis slår følge hele veien...

Versaces høst- og vinterkoleksjon i Paris denne uka ble mottatt med entusiasme av et kresent publikum, bestående av moteredaktører, millionøser og herrer med kredittkort uten definert kredittgrense.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!