Jakten på kjærligheten, bønder deltar i ny runde av TV2 sin reality-serie. På bildet: Bente Fremo . Nils J. Maudal / Dagbladet
Jakten på kjærligheten, bønder deltar i ny runde av TV2 sin reality-serie. På bildet: Bente Fremo . Nils J. Maudal / DagbladetVis mer

-Søstera mi heier på meg

Bente Fremo (26) skal jakte på kjærligheten på TV 2 i høst. Søstera Wenche gikk ikke videre.

(Dagbladet:) - Om det er litt kjipt at bare jeg gikk videre? Kanskje litt for henne, men egentlig tror jeg Wenche var litt letta da hun fikk beskjeden om at hun ikke skal være med på Jakten i høst. Hun sa at dersom hun gikk videre og ikke jeg, ville hun trukket seg.  

Det forteller en spent Bente Fremo (26) fra Buvika i Trøndelag til Dagbladet.

I kveld kunne du se at hun er blant de fire bøndene som skal jakte på kjærligheten på TV 2 i høst. Søstera Wenche (31), derimot, ble ikke med videre i programmet.

- Vi er begge helt sikre på at vi vil finne kjærligheten. Det er bare et spørsmål om tid. Hun kommer til å finne drømmemannen, jeg er ikke det minste bekymret. Hun er så tøff og sterk og kul at det er ikke noe problem.

De fire bøndene i høst er Bente, Svein Bøylestad (27) fra Froland i Aust Agder, Linda Bjørnes (36) fra Røra i Inderøy kommune og Roar Husetuft (31) fra Førde. 

- Som en drømmemann Bente bedyrer at det ikke blir noe krangling mellom henne og søstera etter utfallet.
- Nei, haha, Vi to er fortsatt glade i hverandre. Hun støtter meg fullt ut, forteller Bente.

De to har et veldig nært forhold. Hestetreningsvirksomheten på garden Stavholt står de for sammen, og de bor begge på garden i hver sin leilighet.

- Søstera mi er nesten litt som min drømmemann. Vi utfyller hverandre, kan jobbe sammen uten for mange ord, forteller Bente og ler.

Moren forulykket De to, samt to søstre til, måtte oppleve at moren gikk bort i en trafikkulykke da Bente var bare fjorten år.

- Hva hun ville sagt om at vi har meldt oss på? Vet du, hun sitter vel og smiler og flirer litt, tenker jeg. Et eller annet sted er hun veldig stolt av oss begge. Det er jo tydelig at noen  passer på oss, siden det går så godt med oss i livet, sier hun og smiler.

Trenger ingen handyman Særlig er Bente glad for at hun i fjor fikk anledning til å kjøpe gården og forfølge drømmen om å jobbe med hest.

- Men nå er neste skritt å finne en kar... Har du fått brev fra noe som kan ligne en drømmemann i bunken din?

- Ja, flere er interessante, bekrefter en hemmelighetsfull Bente, som kan avkrefte at hun er ute etter å sikre seg arbeidskraft.

Ikke videre: Wenche Fremo er ikke med blant bøndene som skal jakte på kjærligheten på TV2 i høst, men hun heier på søsteren Bente. Foto: TV 2
Ikke videre: Wenche Fremo er ikke med blant bøndene som skal jakte på kjærligheten på TV2 i høst, men hun heier på søsteren Bente. Foto: TV 2 Vis mer

- Nei, vi klarer faktisk å drive fint sjøl. Det vi trenger, får vi kjøpt. Jeg er ikke avhengig av en handyman, det er ikke avgjørende om han kan slå i en spiker. Det kan jeg gjøre sjøl, sier hun.

- Men det hadde vært fint å ha en som er fin å snakke med, en å være sammen med, legge meg med og våkne med. Kanskje han kan bli med på fjellet, jeg er ikke flink til å dra på tur alene, sier hun.

- Får vi se deg nusse på TV i høst dersom du faller pladask?

- Nei. Jeg husker ikke engang hvordan det føles å være forelska, akkurat nå. Vi får se. Blir jeg forelska, blir det i så fall et nuss bak husveggen - uten kamera tilstede, sier hun.

Mannfolk i stamp - Ofte plasserer mannlige bønder i denne serien frierdamene sine oppi en stamp og ser dem litt an. Har du stamp, og skal du kle av kara dine for å ta en kikk?

- Ja! Jeg har badestamp. Klart jeg skal! Få av dem klærne,  er et lattermildt løfte fra jaktenbente.

 

Her er årets bønder  I høst er det disse fire vi skal følge i Jakten på kjærligheten på TV2. Fra venstre: Roar Husetuft, Bente Fremo, Linda Bjørnes og Svein Bøylestad. Nils J. Maudal / Dagbladet
Her er årets bønder I høst er det disse fire vi skal følge i Jakten på kjærligheten på TV2. Fra venstre: Roar Husetuft, Bente Fremo, Linda Bjørnes og Svein Bøylestad. Nils J. Maudal / Dagbladet Vis mer