Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Søta bror får svi

Krigen mellom Sverige og Norge har fått et oppsving.

 • Bilder fra «Silent Heroes»
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Det er full krigføring ved svenskegrensa om dagen - i spillverdenen i hvert fall.

  I dag slippes nemlig oppdateringen av «Silent Heroes», som er en modifikasjon (mod) til det svært populære svenske spillet «Battlefield 1942».

  En mod er et tillegg til spill, som er laget av fansen for fansen. Det er yrende aktivitet i mod-miljøet om dagen, og det pøses ut med høykvalitetstillegg til en lang rekke populære spill.

  Norge vs. Sverige


  «Silent Heroes» er noe så sjeldent som en norsk-svensk mod, der en framtidig krig mellom Norge og Sverige utkjempes i grenselandet mellom de to.

  Historien er enkel: Etter konflikten i Irak har tilstanden forverret seg, og nesten hele NATO-styrken er plassert langt unna Skandinavia. Dette vil en elitegruppe av svenske offiserer utnytte, og setter like godt i gang med å invadere Norge.

  Nytt i den nye versjonen er et blant annet brett som heter «Svinesund», der harrybroa står sentralt i kampene.

  Mange detaljer


  Du får også utkjempe kamper blant annet Narvik, Kongsheim, Myren og Engerdal. Rundt om i brettene vil du finne elementer som helt klart viser at vi er på kjent mark: Snø og skog, men også Rimi- og Konsum-skilt, klassiske skandinaviske boligblokker, og mye mer.

  «Silent Heroes» blir tilgjengelig her i løpet av kvelden. Du kan også se en film fra moden her.

 • Bilder fra «Silent Heroes»
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>BROEN:</B> Flesk, øl, godis og ... slagmark? Velkommen til Svinesund.
<B>MEN HVOR ER LIDL?</B> Du kan få plass til mange varer fra Rimi om du ankommer med et helikopter.
<B>IS, NOEN:</B> Disse soldatene har nok annet å tenke på enn hva slags is de har lyst på.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no - nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling