Souldivaen

From Holmlia with love.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Med et norsk-amerikansk band på sju i ryggen og tre vrikkende kordamer med innstuderte bevegelser, kjører Noora Noor linja ut og leverer et av de mest sexy showene jeg kan huske å ha opplevd fra en norsk artist – uten at det et øyeblikk blir vulgært eller «too much». Det er bare pur musikkglede.

Innspilt i California

Noora spilte inn årets kritikerroste album «Soul Deep» – hennes første på fem år og det første med soul- og gospelmateriale – på 12 dager i studioet til telemarkingen Kid Andersen i California.

Gitarist Kid, som til daglig spiller i Rick Estrin & The Nightcats, produserte plata. I går var han en kul kapellmester da bandet – pluss en gjestende Estrin på munnspill – løftet Noora til de store høyder i solskinnet på Brygga.

Likevel er det Noora sjøl som tar den største byrden og skvetter bensin (eller var det svetteperler) på soulbålet gjennom hele konserten. Hun synger som sine store forbilder Aretha Franklin og Etta James, og gir så mye av seg sjøl på scenen – samtidig som hun er ydmyk – at du bare får lyst til å smile tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer