Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Soulduo ble hit på dagen

Ikke lenge etter at brødreduoen Opus X fikk platekontrakt med Sony Music, erobret de radiolistene i Norge. De har solgt over 3000 singler av «Loving You Girl» og ligger på 2. plass på Dagbladets hit40 denne uka.

Opus X består av brødrene Max (22) og Carsten Moss (29) fra Raufoss. I går opptrådte de på NRKs hit20, hvor de også ligger på en 5. plass.

- Vi spiller poplåter produsert i soul/hipphoppstil, sier Max og Carsten.

Sony Music var det første selskapet de var på besøk hos, og allerede dagen etter, da de var på tur til neste selskap, fikk de kontraktstilbudet fra Sony.

- Det hele løsnet da demolåta vår «Electricity» ble plukket opp av Radio 107 på Gjøvik. Den kom inn på tung rotasjon og ble stadig ønsket av lytterne. Det ga oss den nødvendige selvtilliten til å ta turen til plateselskapene, sier Max Moss.

- Vi hadde ikke regnet med at dette skulle gå så fort. Det er klart det var et håp, men vi ble overrumplet da vi plutselig steg fra 20. til 2. plass på to uker, sier Carsten. Debutalbumet kommer i oktober.

<B>DUOEN OPUS X:</B> Max Moss (venstre) og Carsten Moss har allerede solgt 3000 eksemplarer av sin debutsingel «Loving You Girl».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media