«South Park On Ice»

«South Park»-gjengen er ønsket til teatret. Men opphavsmennene vil heller ha «Jurassic South Park.»

Broadway topp-produsenter ønsker å lage en sceneversjon av den populære tegneserien «South Park». Kyle, Cartman, Stan, Kelly, Mr. Hat og ikke minst Chef er ønsket fra TV-serien til teateret.

Mennene bak serien, Matt Stone og Trey Parker, forteller at de ikke er særlig imponert over manuset som forsøker å puste liv inn i karakterene.

- Kanskje vi heller vil gjøre «South Park on Ice» eller kanskje til og med «Jurassic South Park», sier Stone til Ananova. Mer alvorlig legger han til at han og Parker er opptatt av at serien skal leve opp til visse standarder, og de ser ingen grunn til å fire på disse kravene nå.

- Pengene vi kan tjene er virkelig gull, og forespørselen er smigrende, fortsetter Stone. - Men så lenge ingen kommer med tilbud som gjør oss skikkelig rike holder vi oss til TV-serien.

Påtrykket for å få «South Park» på scenen følger etter suksessen til adapsjonen av «I blanke messingen» på Broadway. Oppsetningen er nå på vei til Londons West End. En musical-versjon av Mel Brooks film «The Producers» (1968), opprinnelig med Gene Wilder og Zero Mostel, er også i ferd med å settes opp på scenen i New York.

SERIE-SKAPERE: Trey Parker (til venstre) og Matt Stone vil ikke ha figurene sine med på hva som helst.Foto: SCANPIX