Sov i Brad Pitts seng

Noen har sovet i Brad Pitts seng, og det er ikke Gullhår. En 19 år gammel kvinne er arrestert etter å ha iført seg filmstjernens klær og sovet i sengen hans.

Brad Pitt bør kanskje vurdere å ruste opp sikkerheten rundt huset. Politiet tror Athena Marie Rolando tok seg inn i huset like etter midnatt gjennom et åpent vindu, skriver nettmagasinet MrShowbiz. Hverken Brad Pitt eller kjæresten Jennifer Aniston var hjemme. Da Rolando var vel innenfor bestemte hun seg for å iføre seg noe mer komfortabelt. Hun fant Pitts grønne t-skjorte og et par svarte treningsbukser, en blå caps og tennissko. Politiet tror hun skiftet fordi hun var kald.

Oppdaget av hushjelp

Neste morgen oppdaget en hushjelp den sovende kvinnen i en seng i ande etasje. Seks bevæpnede politimenn ble straks tilkalt for å fjerne kvinnen.

Nå er 19-åringen siktet for eiendomskrenkelse.

Pitt er ikke den eneste som har blitt forfulgt av uønskede gjester. Madonna var lenge offer for en besatt mann som led av vrangforestillinger. Han forsøkte å bryte seg inn i hennes Hollywood-leilighet i 1995. Mannen ble skutt av en av Madonnas livvakter og soner nå 10 år i fengsel.

POPULÆR: Det koster å være populær blant damene. Brad Pitt måtte finne seg i å bli oppsøkt av 19 år gammel jene som sov i senga hans.