Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sovner du ofte foran TV-en? Netflix mener disse sokkene løser problemet

«Netflix & chill» har aldri vært mer praktisk.

(Dagbladet): De fleste av oss har en eller flere tv-serier vi følger med på. Mange av disse seriene bruker vi i dag strømmetjenester for å få tilgang på.

Men vi har alle vært der. En episode blir til fem, og plutselig våkner du på morgenkvisten med chipssmuler i fanget og en tv som fortsatt durer og går.

Nå har strømmetjenesten kommet opp med en løsning for deg som ofte sovner på sofaen: Netflix-sokken.

Teknologi Har du tatt på deg Netflix-sokkene for å se på tv, gjør det nemlig ikke noe om du sovner. Innebygd er et system av teknologi, som måler om du er våken eller sover.

Det skriver Business Insider UK.

LAG SELV: Sokkene er ikke tilgjengelig for salg, men strømmetjenesten har offentliggjort både strikkeoppskrift og teknologisk bruksanvisning for hvordan du lager denne teknologiske nyvinningen selv. Foto: Netflix
LAG SELV: Sokkene er ikke tilgjengelig for salg, men strømmetjenesten har offentliggjort både strikkeoppskrift og teknologisk bruksanvisning for hvordan du lager denne teknologiske nyvinningen selv. Foto: Netflix Vis mer

Sovner du, pauser episoden seg automatisk. På den måten slipper du å våkne ti episoder seinere, midt i en scene som spoiler hele sesongen du hadde gleda deg til å bruke romjula på å se.

Dersom du muligens vurderer å ønske deg dette til jul, eller kjøpe det selv, må du dessverre se deg skuffa. Sokkene kommer ikke i salg.

Netflix har derimot gitt ut en detaljert bruksanvisning på hvordan du lager denne høyst nødvendige kreasjonen selv. For å lage dine helt egne strømmesokker bør både strikke- og teknologikunnskapene være gode, ettersom det er det sokkene i hovedsak består av.

Flere mønstre Dersom ikke mønsteret med rødvinsglasset er noe for deg, har strømmetjenesten offentliggjort flere andre alternativer.

Disse basert på sine egne serier. Du kan strikke sokker inspirert av «Orange Is The New Black» og «Narcos».

NØDVENDIG UNØDVENDIGHET: Netflix-sokkene har innebyde sensorer som merker om du sover eller ikke. Skal du være så uhelig å reise til drømmeland foraen tven, sørger sokkene for at strømminga blir satt på pause. Foto: Netflix
NØDVENDIG UNØDVENDIGHET: Netflix-sokkene har innebyde sensorer som merker om du sover eller ikke. Skal du være så uhelig å reise til drømmeland foraen tven, sørger sokkene for at strømminga blir satt på pause. Foto: Netflix Vis mer

Dette er ikke det første prosjektet Netflix lanserer for å sysselsette brukerne sine. Tidligere i år kom «The Switch», en knapp som demper lyset, skrur av telefonen og bestiller mat på døra.

Den ble også lansert som et byggeprosjekt som spesielt interreserte kunne begi seg ut på.

Knappen ble trolig inspirert av det populære utrykket «Netflix and chill». Utrykket betyr at man møtes for å se film, men ender opp med å heller ligge sammen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media