Søvnløse for Aha

Med plata «Analogue» i butikken, og platesignering på Oxford Street er Aha tilbake der de startet: Igjen sover elleville briter på gata for å treffe superheltene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det var vært ensomt uten England, sa Morten Harket etter konserten foran over 400 elleville britiske fans i går. Mange av dem sov ute på Oxford Street natt til i går for å sikre seg billetter til minikonsert.

Comeback

«Analogue» ligger på topp ti-lista over de mest spilte låtene på britisk radio, og britisk media ser ut til å ha oppdaget at Aha er mer enn pene gutter i 80-tallsveis og landeplagen «Take on Me».

Platesigneringa på HMV var uansett et comeback. For 20 år siden signerte de nemlig plater på en butikk litt nedi gata. Den gang var køen litt lengre, minnes Tara Sparkes, 33, fra Australia. Hun var blant de mange som hadde fant veien tilbake til platesigneringa i går.

-  Jeg kom her kvelden før kl 18. Det var iskaldt, og jeg har ikke tall på hvor mange kopper varm sjokolade jeg drakk, sier hun til Dagbladet.

Etter minikonserten sto køen langt ned i den travle handlegata, platesigneringa tok flere timer.

Ville fans

Stemningen var elektrisk lenge før heltene kommer på scenen.

-  Jeg tror mange her er som meg, og har vokst opp med Aha. Vi er helt ville etter dem. De er som en god flaske vin, de gutta der. De blir bare bedre med åra, sier Sparkes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer