Space Invaders i 3D

En klassiker kommer i ny drakt.

 • Gratis spill på Barespill.no
 • Spenning i stua. Spill-guiden (Dagbladet.no): Spillet slippes i statene i løpet av april, og utgiver Mastiff lover at den nye versjonen blir like vanedannende som den originale spillbule-klassikeren fra 1978. Den oppdaterte versjonen heter «Space Raiders» og spilles kun på Nintendos GameCube, opplyser Mastiff i en pressemelding.

  I originale «Space Invaders» møter den ensomme jordboer en flåte med ondsinnede romvesener, bevæpnet med piltaster og en skyteknap. Arkadespillet ble en umiddelbar slager og i hver spillehall, burgersjappe og liknende fant du en maskin.

  Det var selskapet Taito som produserte originalen, og de begynte faktisk selge spillmaskiner igjen rundt juletider. De koster rundt 18 000 kroner, og du må ut med 50 amerikanske cent for et spill.

  I GameCube-versjonen er du enten en gjengleder, motefotograf eller politimann som må ta livet at hauger med ondsinnende utenomjordiske for å finne igjen kompisene dine.

  - «Space Raiders» er god oppdatering av en spillklassiker elsket av alle over 30 som har vanket i spillehaller, skriver Taitos Masaaki Ohzuno i en pressemelding.

 • Kanonside om «Space Invaders
 • Alien Invaders finner du på barespill.no


  <> Dagbladet FREDAG <>

ANNERLEDES:</B> Tv og dataspill har kommet et stykke siden originale «Space Invaders» ble lansert.
SKYTING:</B> Prinsippet er det samme i begge spillene. Du skal plaffe ned utenomjordiske.