Spar Dame-vinnere trukket

Spar Dame er en psykologisk thriller om besettelse med musikk av Peter Tsjaikovskij etter en novelle av Aleksander Pusjkin. Spar Dame-vinnere er nå trukket.

Vinnerne er nå trukket. De heldige er:

Kai Roger Hennum, Dilling

Ronny Johnsen, Kongsberg

Jarle Homb, Nordkisa

Eli Jacobsen, Oslo

Nina Frognda, Oslo

Spar Dame har premiere 15. februar. Den Norske Opera deler nå ut billetter til fem heldige vinnere. Hver vinner får to billetter.

Alt du trenger å gjøre er svare rett på tre spørsmål og du er med i trekningen om billetter til en av verdens mest spilte operaer.

Delta i konkurransen

Operaen skriver følgende om Spar Dame:

SPAR DAME

- en psykologisk thriller om besettelse

Musikk av Peter Tsjaikovskij etter en novelle av Aleksander Pusjkin

"This is just as good as opera can get" skrev The Times etter premieren på Spar Dame i Welsh National Opera. Produksjonen ble kritikerrost av britisk presse og har senere vunnet flere utmerkelser - nå står Oslo for tur!

PREMIERE 15 FEBRUAR!

Spar Dame er en av verdens mest spilte operaer. Hvorfor? Pusjikins historie har alt hva et romantisk hjerte kan begjære. Mystikk og drømmer, gjenferd og grøss. Tsjaikovskij er nok mest kjent for sine balletter og symfonier, men han skrev også en rekke operaer. Dramatisk og melodiøs musikk med anslag av russiske folketoner setter stemningen for 1800- tallets Russland med dens dekadense og intrigespill. Historien trenger inn i menneskets psyke både når det gjelder kjærlighet og spillegalskap. Pusjkins moral er at den som tror livet er et spill går lett under når han taper...

Herman er desperat forelsket i Lisa og tror bare rikdom kan vinne hennes hånd. Hans eneste mulighet til å oppnå dette er å spille. Han får vite at Lisas bestemor, den aldrende grevinnen, i sin ungdom feiret som "Spar dame", er i besittelse av en hemmelighet som garanterer suksess ved kortbordet. For å få vite hemmeligheten setter Herman alt på spill; sin kjærlighet, sin forstand og sitt liv.

Les mer på Operaen.no
Bestill billetter her eller bestill billetter på 815 444 88/salg@operaen.no
Husk - studenter får 50% rabatt!

Delta i konkurransen