Spar Dame-vinnere trukket

Spar Dame er en psykologisk thriller om besettelse med musikk av Peter Tsjaikovskij etter en novelle av Aleksander Pusjkin. Spar Dame-vinnere er nå trukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vinnerne er nå trukket. De heldige er:

Kai Roger Hennum, Dilling

Ronny Johnsen, Kongsberg

Jarle Homb, Nordkisa

Eli Jacobsen, Oslo

Nina Frognda, Oslo

Spar Dame har premiere 15. februar. Den Norske Opera deler nå ut billetter til fem heldige vinnere. Hver vinner får to billetter.

Alt du trenger å gjøre er svare rett på tre spørsmål og du er med i trekningen om billetter til en av verdens mest spilte operaer.

Delta i konkurransen

Operaen skriver følgende om Spar Dame:

SPAR DAME

- en psykologisk thriller om besettelse

Musikk av Peter Tsjaikovskij etter en novelle av Aleksander Pusjkin

"This is just as good as opera can get" skrev The Times etter premieren på Spar Dame i Welsh National Opera. Produksjonen ble kritikerrost av britisk presse og har senere vunnet flere utmerkelser - nå står Oslo for tur!

PREMIERE 15 FEBRUAR!

Spar Dame er en av verdens mest spilte operaer. Hvorfor? Pusjikins historie har alt hva et romantisk hjerte kan begjære. Mystikk og drømmer, gjenferd og grøss. Tsjaikovskij er nok mest kjent for sine balletter og symfonier, men han skrev også en rekke operaer. Dramatisk og melodiøs musikk med anslag av russiske folketoner setter stemningen for 1800- tallets Russland med dens dekadense og intrigespill. Historien trenger inn i menneskets psyke både når det gjelder kjærlighet og spillegalskap. Pusjkins moral er at den som tror livet er et spill går lett under når han taper...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer