Du leser nå Dagbladet Pluss

Ikke ferdig snakka:

Spår et dårlig 2017. Med mindre du er en middelaldrende hvit mann

Pessimisten Morten Myksvoll.

PESSIMIST: Morten Myksvoll
PESSIMIST: Morten MyksvollVis mer

–Her satt vi og gledet oss til neste års slankekur og så dukker du opp i media og postulerer at 2017 blir helt fryktelig. Hvorfor kommer du og ødelegger på den måten?

–Det er ingenting som tyder på at alt skal snu bare årstallet endrer seg. Trump blir innsatt som president om få uker, og ingen vet hva det kan føre til. Det gjelder nok Trump også.

–Hva er det verste vi kan forvente oss fra Trump, egentlig? Er det egentlig realistisk å tro han kan finne på å atombombe rundt omkring?

–Nei, det tviler jeg på, men han kan trekke USA ut av atomavtalen med Iran, og dermed gi Ayatollahen tilgang på atomvåpen. Atomavtalen har mange svakheter, og den har gjort Syria-krigen mange ganger verre, men Trump har vist et farlig manglende engasjement for å hindre spredning av atomvåpen. Den litt sære norske debatten i høst om forbud mot atomvåpen ble ekstra rar satt opp mot en ny president som mener at flere bør skaffe seg atomvåpen, som for eksempel Japan.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.