Anmeldelse Heine Bakkeid «Møt meg i paradis»

Sparer ikke på konfekten i krimroman om forsvunne personer

Krimkomet med mord og mysterier Norge rundt.

SUKSESS: Heine T. Bakkeid følger opp romanen «Jeg skal savne deg i morgen» med «Møt meg i paradis». Rettighetene til begge bøker er solgt til rundt ti land, de fleste i Øst-Europa foruten Skandinavia og Italia. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix
SUKSESS: Heine T. Bakkeid følger opp romanen «Jeg skal savne deg i morgen» med «Møt meg i paradis». Rettighetene til begge bøker er solgt til rundt ti land, de fleste i Øst-Europa foruten Skandinavia og Italia. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Her går det unna! Heine Bakkeid mangler ikke fantasi når det gjelder å konstruere et intrikat plot.

Det er nesten slik at den ene episoden slår den andre i hjel i et mysterium som beveger seg fra Stavanger til Tjøme, fra Svolvær til Kristiansand, fra Orkdal til Hønefoss, fra Oslo til Drammen, med en avstikker til en russisk straffeleir i Arkhangelsk.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer