Sparket fra Oscar

Narkoryktene svirrer igjen rundt Whitney Houston etter at opptredenen hennes ble tatt av Oscar-programmet i siste liten.

Pop-divaen ble byttet ut bare to døgn før utdelingen, fordi hun på generalprøven opptrådte «forvirret og glemte replikkene». Det er den svenske avisa Aftonbladet som skriver dette.

Houstons pressetalskvinne Nancy Seltzer benekter at artisten var påvirket av narkotika under prøven. Men flere store amerikanske aviser, med Los Angeles Times og USA Today i spissen, viser til flere uavhengige kilder som ikke er i tvil om at Houston var påvirket av kjemiske substanser.

Erstattet

Hun skal ikke ha orket å delta under mer enn 15 minutter av prøvene. Og fredagens generalprøve med publikum i salen endte i katastrofe.

Whitney Houston skulle sammen med countrystjernen Garth Brooks, musikklegenden Ray Charles og rapperen Queen Latifah fremføre en medley av tidligere Oscar-belønte sanger. Publikum i salen ble forskrekket vitne til at hun glemte teksten i to av sangene, og bommet med flere takter da hun skulle begynne å synge. Et øyenvitne sier til de amerikanske avisene at hun virket uforberedt og ikke ville høre på anvisninger.

Det hele sluttet med at orkesterleder Burt Bacharach (relansert som smørsanger i den første filmen om «Austin Powers») sparket den berømte 80-tallsheltinnen med ordene:

- Det er like greit at du stikker. Dette kommer ikke til å fungere.

Countryartisten Faith Hill erstattet Houston i siste liten.

NARKOTRØBBEL: Tidligere har Whitney Houstons ektemann Bobby Brown vært gjenstand for rykter om narkotikamisbruk. Nå følger fruen etter.