«Bond 25»

Spektakulære bilder fra Atlanterhavsveien

Bond-innspillingen er i full gang.

FILMER: Innspillingen av den nye James Bond-filmen i Norge fortsetter, og her gjøres det opptak over Atlanterhavsveien. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Opptakene av den 25. James Bond-filmen er i full gang på Atlanterhavsveien. I formiddag har et filmhelikopter gjort en rekke sveip fra øst mot vest og fulgt en klassisk Bond-bil langs det spektakulære veistrekket, en Aston Martin V8 Vantage Series III.

Dagbladet var første avis med bilder av bilen fra stuntøvingen i går kveld. I dag får stuntsjåførene testet ferdighetene i høye hastigheter. Onsdag morgen kom det fram at et BMW-treff forrige helg har skapt hodebry for filmproduksjonen på grunn av dekkmerker på asfalten, men linjeprodusent Per Henry Borch sier overfor Dagbladet at de ikke har annet valg enn å filme.

Vakre omgivelser

Bilen som kjøres har registreringsnummer B549 WUU, kjent fra Bond-filmen «The Living Daylights» (1987) med Timothy Dalton i rollen 007.

Dagbladet så i går seks biler som øvde inn scener. To SUVer av typen Range Rover, to Toyota Land Cruiser og to Aston Martin Vantage. Fram til 11-tida onsdag er det hovedsakelig Aston Martin-modellen som er fanget på film av helikopteret.

Den kommende «Bond 25» tegner seg til å bli en nostalgisk jubileumsfilm. Det neste 007-avsnittet tar utgangspunkt i James Bond som nyter en slags pensjonisttilværelse på Jamaica, men i kjent stil vikles agenten inn i hendelser som setter en brå stopper for det tropiske slaraffenlivet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer