Spektrum for smått

Selv ikke Oslo Spektrum ble svært nok for de stormannsgale gutta i Team Antonsen. Nå legger de ut 7000 nye billetter og byr på ekstraforestilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fra i dag av kan du kjøpe billetter til det nye showet, som vil foregå lørdag 29. mai. Altså dagen etter den utsolgte første forestillingen.

- Opplegget er i ferd med å bli i overkant stort, selv for oss. Det nye showet blir nok ikke utsolgt like fort. Men jeg har tro på et glidende salg, sier Atle Antonsen.

Først ble Rockefeller for lite, med «bare» 1300 tilskuere. Så gutta flyttet sceneversjonen av tv-showet til Oslo Spektrum. De 7000 billettene ble revet bort uten annonsering. Nå har NRK og Team Antonsen bestemt seg for at to fulle hus er bedre enn ett.

Formidable utgifter

- Forhåpentligvis tidenes best betalte enkeltjobb, sier teamleder Atle Antonsen, som møter oss på kafé et latterbrøl unna Oslo Spektrum.

Han understreker riktignok at NRKs utgifter er formidable, og at overskuddet bare vil utgjøre en brøkdel av forventede billettinntekter på totalt 2,5 millioner kroner.

- Forrige gang vi snakket med dere, hadde dere én replikk klar: «Velkommen til Oslo Spektrum!» Hvor langt er dere kommet nå?

- Den replikken er fortsatt med. Vi har ikke strøket den. Trolig legger vi inn litt moro og kanskje et overraskende avslutningsnummer etter replikken. Så er vi der, tenker jeg. Det blir uskyldige og lekne greier. Jeg har tenkt å la eldstegutten min på åtte få se showet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer