Spellemann-favorittene svarte leserne

Sofian og El Caco stilte på nettmøte.

(Dagbladet.no): - Dette er det aller største jeg har opplevd i livet! Jeg er så glad at beina mine holder på å bryte sammen. Jeg smiler så mye nå at jeg blir helt sliten i ansiktet, ropte Sofian etter å ha mottatt den aller gjeveste prisen på Alarm.

Og til helgen er det nye muligheter for både Sofian og El Caco, som vant for beste metal. Begge er nemlig også nominert til Spellemannspriser.

Onsdag formiddag kan du møte dem på nettmøte her på Dagbladet.no. På denne siden kan du stille spørsmål til El Caco.

Sofian hadde hatt et tøft år før han fikk den etterlengtede oppmuntringen lørdag kveld.

Skiva «This Is Sofian» solgte noe skuffende, til tross for glimrende kritikker. Han hadde også opplevd å bli slått ned på åpen gate.

- Dette betyr all verden for karrieren, folk jobber sinnssykt hardt for å komme dit jeg er nå. Tro det eller ei, så skal jeg bruke pengene på å nedbetale studielånet, sa Sofian til Dagbladet.

Lørdag kan han hente hjem to nye priser - for beste mannlige artist og beste nykommer under Spellemannsprisen.


Hva skal han synge på showet? Hva skal han bruke Alarmprispengene på 100 000 kroner til? Og er det virkelig helt umulig å selge soul her til lands?

GLISTE BREDT: Sofian og C+C Records-sjef Christer Falck var storfornøyde etter Alarmutdelingen. Lørdag er det nye muligheter for priser. FOTO: FRANK KARLSEN
GLISTE BREDT: Sofian og C+C Records-sjef Christer Falck var storfornøyde etter Alarmutdelingen. Lørdag er det nye muligheter for priser. FOTO: FRANK KARLSEN Vis mer