Spellemann utvider

Skal foregå over to dager, og det blir konserter med de nominerte.

NOMINERT:  Gutta i Karpe Diem, Chirag Rashmikant Patel og  Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, er nominert i hele tre kategorier under årets Spellemann. Det blant annet i kategorien årets musikkvideo for låten «Toyota´n til Magdi».
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NOMINERT: Gutta i Karpe Diem, Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, er nominert i hele tre kategorier under årets Spellemann. Det blant annet i kategorien årets musikkvideo for låten «Toyota´n til Magdi». Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor høst ble det klart at Spellemannprisen flyttes fra Oslo, og at årets utdelingen skal skje i Stavanger.

Nå er det blitt klart at prisen som hedrer norsk musikk også skal utvide. I en pressemelding opplyses det om at prisen utvides til to hele dager, og får navnet Spellemanndager.

Arrangementet startet klokka 12 fredag 22. mars, og avsluttes etter prisutdelingen lørdag 23. mars. På programmet står blant annet afternoon drinks, bransjetreff, surfekurs på Jæren og filmpremiere av «Eventyrland».

- Det er spennende å ta Spellemannprisen til Stavanger og bidra til å bygge opp Spellemanndagene med faglig og musikalsk innhold for byens befolkning og hele musikkbransjen, sier styreleder i Spellemann, Marte Thorsby, i en pressemelding.  Konserter Prisutdelingen skjer i Stavanger konserthus lørdag kveld, men dagen før blir det mulig å få med seg en konsert med noen av de nominerte. De som så langt er konsertbekreftet, er blant andre Mikhael Paskalev, Tommy Tokyo, El Caco og Vinni.

Det blir også fagseminar om regjeringens nye handlingsplan for musikkbransjen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer