Spennende samtidskunst

I kveld inntas og omringes Blå av performance, film og lyd. Kunstnerkonseptet Omsklo sørger for at ting vil skje overalt og hele tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AutoSpaceArtProd og Void er arrangørene bak prosjektet OMSKLO. Kunstnere både fra London og mer hjemlige trakter deltar.

Det engelske kollektivet OMSK er sammensatt av en gruppe kunstnere som arbeider med en rekke forskjellige medier. Performance, dans, teater, lyd, film, sang, historiefortelling, installasjoner, fysisk teater, animasjon, dj\'ing og mye mer er blant virkemidlene.

Ofte er målet med arrangementene deres å presentere ukjente artister på nyskapende måter. I kveld blir det blant annet performance og installasjon i «The Max Factory Will», der vi loves vodka, striptease, karaoke, likkister og begravelsesritualer.

Fra Oslo kommer koreograf og danser Henriette Pedersen med performanceinstallasjonen «Løs i Kjøttet». Denne beskrives som et frydefullt og skremmende møte med noe hemmelig.

Fra The Heartists, som presenterer seg selv som dyslektikere med hjertet som verktøy, kan vi vente oss dypdykk i Akerselva med forestillingen «The River Dreams».

Vær klar for «The kind of night your parents warned you about», som det står på flyeren til OMSKLO.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer