Spennende truck-kjøring

Ekstrem fart i «Excite Truck».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NÅ RENNER DET ikke akkurat inn med storslagne Wii-spill om dagen, det har vært en liten pause i utgivelsene som jeg håper ikke vedvarer. Et lyspunkt for de som har spilt gjennom «Zelda», bowlet seg lei og laget Hitler- og Dan Børge Akerø-Miier en gang for mye, kommer nå skrensende inn på konsollen med «Excite Truck».

Det første forsøket på Wii-bilkjøring i «GT Pro Series» var en katastrofal og utdatert fadese. En innovativ styringsform der Wii-kontrolleren vris på som et ratt, kunne ikke veie opp den totale mangelen på moro.

Derfor var det med en sunn porsjon skepsis at «Excite Truck» ble fyrt opp. Men allerede i den påkrevde opplæringdelen blir det klart at dette ikke er nok et generisk bilspill.

BAK RATTET PÅ en kjempetruck skal du i rasende tempo forsere terrenget på en så urealistisk og adrenalinpumpende måte som mulig. Ingen hopp er for høye, spesielt ikke når du kan booste deg over bakketoppene.

Selvfølgelig er det viktig å komme først i mål, men like viktig er det at du samler sammen stjerner ved å gjøre forskjellige stunts gjennom banens gang. Dette kan være å forsere trange skogområder eller hoppe gjennom ringer i lufta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer