Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spent debut for Britney

LOS ANGELES (Dagbladet): Britney Spears (20) synes det er enklere å stå foran kameraet enn mikrofonen. - Jeg er spent, sa superstjernen til Dagbladet før verdenspremieren på debutfilmen «Crossroads». Nå vil hun filme med kjæresten Justin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med overflod av sterke menn med strenge blikk, metalldetektorer og bombehunder hadde filmen, som settes opp på kino i Norge 22. mars, verdenspremiere i Hollywood natt til i går norsk tid. Over tusen mer eller mindre spinnville Britney-fans hadde møtt opp på Hollywood Boulevard for å hylle stjernene.

Sommerfugler

Ikke minst hovedpersonen sjøl, Britney Spears (20) fra Kentwood, Louisiana, som rullet ned fra sitt Hollywood-slott i en svær limousin sammen med N'Zync-kjæresten Justin Timberlake (21) til sin store debut for filmlerretet. Selvsikker gikk hun hånd i hånd med kjæresten.

- Dette er helt fantastisk! Jeg er overveldet over filmen, og er glad jeg tok utfordringen. Men jeg må innrømme at jeg er spent, sier Britney Spears til Dagbladet.

- Som en fin ferie

Filmen handler om tre bestevenner som har utviklet seg i hver sin retning, men som er i fasen «I'm Not a Girl, Not Yet a Woman», som Britney synger på sitt siste album. De tre jentene lever ut drømmen sin, og krysser USA i bil med de opplevelser det gir tre unge eventyrlystne jenter.

- Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg som skuespiller, og erfaringen har gitt mersmak, medgir Britney Spears, som har vært med på utviklingen av manuset og hele prosessen fram til klippebordet.

Kysser en annen

Britney Spears kysser også i filmen.

- Jeg har ikke lyst til å kysse andre enn Justin, men jeg var nødt. Det er slik det er i denne bransjen, sier hun, og klemmer rundt kjæresten sin. Nå håper paret at de kan spille mot hverandre i en film.

- Jeg drømmer om å gjøre en ny tolkning av «Love Story». I en slik film må en sterk og spesiell kjemi være på plass. Jeg tror nok vi kunne ha gjort en god jobb i en slik film.

<B>FILMDEBUT:</B> Natt til i går debuterte Britney Spears (20) på filmlerretet med jentefilmen «Crossroads» i Hollywood. Det har gitt mersmak. Nå drømmer hun om å spille mot kjæresten, Justin Timberlake (21), i en ny versjon av «Love Story».
Hele Norges coronakart