Spent på slåssingen i «Final Fantasy XIII»?

Se den ferske traileren!

(Dagbladet.no): Det er kanskje lenge å vente på «Final Fantasy XIII», som ikke slippes i vår del av verden før 2010.

Utvikleren Square Enix har imidlertid bestemt seg for å fylle ventetiden med mer info om det kommende rollespillet enn de tidligere har hatt for vane å gjøre.

Noen vil kanskje mene at det bare gjør ventetiden enda lengre, men i den ferske traileren fra «FFXIII» kan vi få se de første glimtene av hvordan slåssescenene i spillet vil bli - samt selvfølgelig en hel del ferdiganimerte sekvenser av sedvanlig høy «Final Fantasy»-kvalitet.

I «Final Fantasy XIII», som denne gangen kommer samtidig på både Xbox 360 og PlayStation 3, er det nok en gang en omfattende historie som skal fortelles. Heltinnen Lightning står i spissen i konflikten mellom «oververdenen» Cocoon og det undertrykte Pulse - en historie vi sikkert vil få høre mer om i løpet av det kommende året.

PS! På denne artikkelen har vi lagt til en betaversjon av ny funksjonalitet i kommentarfeltet, der vi blant annet går over til å kreve mobilregistrering. Selv om dette fortsatt er uferdig, trenger vi tidlige tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre debattene så gode som mulig. Send meg en e-post (snb@dagbladet.no) eller rop ut i kommentarfeltet hvis det er noe som ikke virker.

Spent på slåssingen i «Final Fantasy XIII»?