Spent på vårens bokdebutanter?

Dagbladet har møtt dem alle.

OPPSTILLING!: Tradisjonen tro har Dagbladet samlet vårens skjønnlitterære debutanter - denne gangen i foajeen på Nasjonalbiblioteket. Foto: Nina Hansen
OPPSTILLING!: Tradisjonen tro har Dagbladet samlet vårens skjønnlitterære debutanter - denne gangen i foajeen på Nasjonalbiblioteket. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:)1. Frode Saugestad (38) Er litteraturviter. Og arrangerer Norsk-amerikansk litteraturfestival. Debuterer med «En ung manns bekjennelser om kjærlighet». - Boka er en kjærlighetsroman inspirert av Hamsuns Pan, om en ung manns søken etter betingelsesløs kjærlighet. Han heter Frode. Men det er ikke sikkert det er meg.

2. Gine Cornelia Pedersen (26) Går førsteåret på Statens teaterhøyskole (KhiO). Debuterer med «Null» - «Null» er et eksperiment i hvordan det kan gå om man lever uten impulskontroll, grenser mot omverden, og forståelse for at handlingene våre kan ha konsekvenser for andre.

3. Kjersti Wøien Håland (24) Jobber på kaffebutikken Black Cat. Har studert tekst på Westerdals. Debuterer med «Kjersti er en fiktiv person. Hilsen Kjersti.» - En diktsamling om å bli sett. Paranoia for, og ønsket om, å bli sett. Følelsen av å bli overvåket og av å bli sett i nære relasjoner. Følelsen av å være et objekt eller en fiktiv karakter.             

4. Hilde Østby (37) Jobber som kommunikasjonsansvarlig i Norsk faglitterær forfatter og oversetterforening. Debuterer med «Leksikon om lengsel» - Liv Vestby skriver en bok om kjærlighet, som et leksikon fra A til Å. Hun omskriver hele verdenshistorien for å fortelle om kjærlighetens kjente og ukjente helter: fra Dante og Beatrice til engelske fotballspillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer